Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: elképesztően balszerencsés volt a Soceidad játékosa! – videóval

Nem lehetett felhőtlen a Real Sociedad öröme azok után, hogy a mögöttünk hagyott hétvégén a baszkok újabb magabiztos sikert arattak a bajnokságban, ezúttal a Villarreal otthonában (…)

 

(…) A La Ligában jelenleg az előkelő ötödik, Európa-liga indulást érő helyen tanyázó baszkok kapcsán ugyanis kiderült, hogy hosszabb időre elveszítették egyik kulcsemberüket, Brais Mendezt.

A 26 esztendős spanyol középpályás, ahogyan az a fenti videón is látszik, Étienne Capoué finoman szólva is alaposan elmért belépőjét követően nem tudta folytatni a játékot, karfájdalmai miatt.

A hírek szerint Mendez kapcsán komolyabb a baj, mint azt gondolták a baszkok, hiszen a korábbi Celta-játékos karja eltörhetett, felépülése pedig így nagyjából 4-6 hetes periódusra tehető. A Real Sociedad egyelőre nem erősítette meg játékosa sérülését – Amelyet a spanyol sajtóban kész tényként kezelnek.

Brais Mendez abszolút meghatározó tagja a Real Sociedadnak, amelynek színeiben a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában összesen 20 alkalommal lépett pályára, 5 gólt és 4 gólpasszt jegyezve.

 

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)