Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ancelotti: “ennek a csapatnak végtelen energiája van!”

A Real Madrid olasz szakembere szerint csupán annyi a listavezető titka, hogy amikor a többi csapat már fáradni látszik, a Királyiak még mindig rá tudnak kapcsolni…

(Photo by Angel Martinez/Getty Images)

Az Alaves elleni győzelmet követően immár a spanyol tabella élén várhatja a téli szünetet a Real Madrid, Carlo Ancelotti pedig többek között erről is nyilatkozott, mielőtt pihenőre indult.

“Nagyon nehéz volt az utolsó mérkőzésünk, ráadásul emberhátrányba is kerültünk, ami miatt sokan úgy vélték, hogy ez lesz az a nap, amikor botlani fogunk, azonban ennek a csapatnak végtelen energiái vannak, amelynek köszönhetően ezúttal is három ponttal zárhattuk a mérkőzést. Ennek a kulcsa a jó védelem is volt, emberhátrányban is jól zártunk.

Tchouameni hihetetlenül tehetséges, így két poszton is bevethető. Minden adottsága meg van ahhoz, hogy a jövő egyik legnagyobb belső védőjévé váljon, ha ő is úgy gondolja.

Jude Bellingham nagyszerű munkát végez, nem szükséges semmit változtatnia a pályán, botorság lenne, hiszen már így is 14 gólja van a szezonban.”