Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Neymar visszatér, Xavi kimarad

Január 19-e után a Barcelona keretében újra helyet kapott Neymar. A brazil klasszis zöld utat kapott az orvosoktól, így bokasérülése már a múlté. Tata Martino vezetőedző a csapat karmesterének, Xavinak pihenőt adott a jövő heti Manchester City elleni BL mérkőzést szem előtt tartva.

Neymar újra egészséges

A Barca szombaton majdnem teljes kerettel fogadhatja a Rayo Vallecanot a Camp Nouban. A katalánoknak nincsen újabb sérültje, Neymar pedig felépült bokasérüléséből. A brazil klasszis január 19-én a Getafe elleni spanyol Király-kupa találkozón szenvedett bokaszalag húzódást, melynek következtében 8 mérkőzést kellett kihagynia. Neymar minden bizonnyal szerepet kap majd a Rayo ellen, hiszen korábban arról szólt a fáma, hogy a Santostól nyáron érkező támadó már a hétközi Sociedad elleni mérkőzésen is szerepet kaphat, ám nem így történt.

Tata Martino vezetőedző egyedül Xavira nem számíthat. Az argentin tréner ugyanis a spanyol karestemnek a Manchester City elleni BL mérkőzést szem előtt tartva pihenőt adott, így Xavi külön készült a társaktól.

A Barcelona kerete a Rayo ellen:
Valdés, Pinto, Montoya, Piqué, Fabregas, Puyol, Pedro, Iniesta, Alexis Sánchez, Messi, Neymar, Mascherano, Bartra, Sergio, Song, Jordi Alba, Afellay, Tello, Adriano, Dani Alves, Sergi Roberto

Nagy Ákos