Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: eltört Tsimikas kulcscsontja, miután Saka fellökte és ezzel elkaszálta Kloppot – VIDEÓ

Ahogy arról beszámoltunk, az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 18. fordulójában a Liverpool az Arsenalt fogadta, és végül 1-1-es döntetlent játszottak egymással a a csapatok. Az első félidőben egy érdekes jelenet zajlott le a pályán és azon kívül, amibe sajnos súlyosan belesérült a Pool védője, Kostas Tsimikas is. 

(Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)

Jürgen Klopp megerősítette, hogy Kostas Tsimikas hosszú időre kidőlt, miután eltörte a kulcscsontját a Liverpool Arsenal elleni 1-1-es döntetlenjén. A görög válogatott játékost kórházba szállították, miután Bukayo Saka szabálytalansága miatt a földre került az első félidőben, és elkaszálta menedzserét is.

Tsimikas, miután nagy lendülettel szaladt a szélen, és Saka ellökte, nekiütközött Kloppnak az oldalvonalon, és mindketten nagyon estek, és sajnos a német menedzser rá is esett a játékosra.

“Túl közel voltam ahhoz, hogy lássam, mi történt valójában. Nekem semmi bajom nem lett, de Kostas nem volt jól, mivel eltört a kulcscsontja. Ez nagyon rossz hír a csapatnak”

– nyilatkozta Klopp a meccs után, aki arra is kitért, hogy szerinte egy jogos büntetőt nem kaptak meg az első félidőben Martin Ödegaard kezezése után.

Tsimikas hiányát nagyon meg fogja érezni a Pool, hiszen az első számú balhátvéd, Andy Robertson továbbra is kificamodott válla miatt nem játszhat.

Az eset megtekinthető az alábbi videón: