Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Mindig a Chelsea után kémkedik” – Mourinho, Wengerről

Az utóbbi időben kiújult az Arséne Wenger, és José Mourinho közti sajtóháború, ami már a portugál mester első londoni érájában is jellemezte kettejük párosát.

www.mirror.co.uk

Az Arsenal, és a Chelsea menedzserei az elmúlt napokban, hetekben egyre inkább el vannak foglalva egymás csapatának méregetésével, aminek rendre hangot is adnak a sajtóban. A minap Wenger mester talán már egy kisebb fajta határt is átlépett. Legalábbis ezt érezteti Mourinho kirohanása, aki már az előző évtizedben is egyenesen „kukkolónak” nevezte a francia szakembert. A „Special One” véleménye azóta sem változott, legalábbis nem pozitív irányba, kollégáját illetően. Főleg, hogy Wenger nemrég azt mondta, hogy szerinte a Chelsea fél az Arsenaltól, és ez fogja hibára késztetni őket a bajnoki versenyfutásban.

„Ő szereti figyelni a mi klubunkat. Azt hittem, hogy a 2007 és 2013 közötti időszak elegendő volt neki elfeledni ezt a szokását, de ő még mindig szereti ezt csinálni. Azt mondja, félünk tőlük. Pedig az akkora nagy hiba lenne, hogy ha már egy év után nem nyernénk meg a bajnokságot? Vagy ha nem sikerül két év alatt, az lenne a kudarc? Nagyon tisztelem őt, mert egy nagyszerű menedzser, de amikor a kudarcról beszél, elfelejti, hogy már hét, vagy nyolc éve nem nyert semmit egy nagy klubbal, ami már hiba. Ha nem nyerek majd trófeát négy év alatt, nem akarok majd új szerződést, még akkor sem, ha a klub marasztalna. Ez ennyire egyszerű. Az én mentalitásom megad egy határt, és ez tesz elég erőssé, és büszkévé, hogy ha kell bevalljam: ennyi elég. A klub adott nekem négy esztendőt. Ez az, az időszak, amikor eredményt szeretnék elérni.” –szúrt vissza a rivális mesternek, és vázolta egyben elképzeléseit Mourinho.

Balogh József