Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Tárgyalnak van Persie visszatéréséről!

A Sky Italia információi szerint alig két esztendőt követően, hamarosan visszatérhet az Arsenal csapatához az észak-londoni szurkolók egyik legnagyobb kedvence, az elmúlt évekből.

www.instagram.com

A legfrissebb pletyka arról szól, hogy a holland Robin van Persie ügynöke már találkozott is Arséne Wengerrel, hogy tárgyaljanak pártfogoltja mihamarabbi visszatéréséről, az Emirates-be.

Van Persie még 2012 nyarán hagyta el az Arsenalt, ugyanis hiába vált a gárda legjobb játékosává, már évek óta nem tudott semmi sem nyerni velük. Ezért is jött számára kapóra, hogy a vele mindig is szimpatizáló Sir Alex Ferguson a Manchester Unitedhez hívta, majd le is igazolta. Első évében van Persie máris megnyerte a Premier League-et, és ráadásként újra gólkirály lett. Azonban a nyáron visszavonult a menedzserkedéstől a skót „Főnök”, és a korábbi hírek szerint a holland csatár nem igazán érzi a bizalmat az utód, David Moyes-szal kapcsolatban.

Ez pedig reális oka lehet annak, hogy ha valóban találkozott képviselője az „Ágyúsok” vezérével. Igaz, erről a találkozóról konkrét részletek nincsenek, ám nem van Persie lenne az első, akit egy másik sztár klub elcsábít az Arsenaltól, hogy aztán bizonyos idő elteltével vissza is térjen oda (Flamini, Henry,… stb.)

Balogh József