Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: szerződést hosszabbított kapitányával a VfB Stuttgart! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő VfB Stuttgart együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított védőjével, Waldemar Antonnal.

(Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images)

Az utóbbi napokban több örömhírt is megosztott szurkolóival az idei szezonban remeklő VfB Stuttgart együttese. A sváb klub nemrég Enzo Millot szerződéshosszabbítását jelentette be, most pedig a hivatalos oldalukon közölték, hogy Waldemar Antonnal is sikerült új megállapodást kötni. A középhátvéd 2020 nyara óta erősíti a Stuttgartot, azóta pedig kirobbanthatatlan alapkövévé vált a csapat védelmének, valamint a csapatkapitányi karszalagot is megkapta. Antont a korábbi szerződése 2025 nyaráig kötötte a klubhoz, ezt toldották meg most a felek további két évvel, azaz 2027 nyaráig. A hivatalos bejelentés után az alábbiakat mondta a német játékos:

Egy hullámhosszon vagyunk a klubbal, úgy érzem, hogy itt minden a helyére került a karrierem és az életem szempontjából. Ezért is vagyok nagyon boldog, hogy sikerült megállapodnunk a közös folytatásról. Nagyon várom az előttünk álló éveket, hogy a VfB mezében játszhassak.

Waldemar Anton a Stuttgart színeiben minden sorozatot figyelembe véve 123 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 3 gólig és 6 gólpasszig jutott. Piaci értékét 10 millió euróra teszi a transfermarkt.