Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: elmaradt az edzőmeccs, a Ferencváros házon belül gyakorolt

A magyar bajnoki címvédő Ferencváros csapata ezen a héten a spanyolországi benidormban edzőtáborozik…

Miután a Ferencváros vasárnapra tervezett edzőmérkőzése a norvég Molde ellen elmaradt az ellenfelet sújtó sérüléshullám miatt, a magyar csapat játékosai a szabaddá vált időpontban egymás közt vívtak felkészülési mérkőzést La Nuciában. A gyakorláson a Ferencváros fekete mezes csapata 4-2-re diadalmaskodott a fehér mezesek ellen.

A fradi.hu beszámolójából kiderült, hogy a győztes csapatból Alekszandar Pesics és Lisztes Krisztián egyaránt duplázott, míg a vesztes fél találatain Marquinhos és Giorgi Haraisvili osztozott.

A nyertes csapat a félidőben már 3-0-ra vezetett, miután Pesic öt perc után betalált, majd kisvártatva Lisztes is eredményes volt, a szünet előtt pedig Lisztes duplázott először tizenegyesből. A második félidő elején Abu Fani előkészítéséből Marquinhos zárkóztatta a fehér mezeseket, de a fekete mezes csapat a játékrész derekánál visszaállította a háromgólos különbséget, miután az újonnan igazolt Szevikjan előkészítéséből Pesics is meglőtte a napi második gólját. A házi edzőmérkőzés végeredményét Haraisvili a hajrában egy húsz méterről elvégzett szabadrúgás értékesítésével alakította ki.

Ferencváros fehér mezesek – Ferencváros fekete mezesek 2-4 (0-3)
Gólszerzők: Marquinhos, Haraisvili, ill. Pesics (2), Lisztes (2)

Ferencváros fehér mezes: Dibusz – Makreckis, Wingo, Cissé, Civic (70., Dhonata) – Besic (41., Tóth A.),  Katona, Abu Fani (58., Haraisvili)- Marquinhos, Kodro, Szabó Sz. (41., Kehinde). Meccselő edző: Nenad Szakics

Ferencváros fekete mezes: Varga Á. – Botka (47., Pászka), Aaneba, Abena (41., Sigér), Ramírez – Maiga, Gojak, Loncar – Lisztes, Pesics, Zachariassen (41., Szevikjan). Meccselő edző: Szalai Áron

A jövő héten tovább folytatódik a Ferencváros spanyolországi edzőtábora.