Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tuchel: “Megérdemelt vereség volt…”

A német bajnokság (Bundesliga) első tavaszi, 18. fordulójában a Bayern München óriási meglepetésre 1-0-ra kikapott a Werder Brementől…

(Photo by A. Beier/FC Bayern via Getty Images)

A Bayern München vezetőedzője, Thomas Tuchel csalódottan értékelt a Werder Bremen elleni fiaskót követően, ugyanakkor elismerte, hogy csapata teljesen megérdemelten szenvedett vereséget:

“Több mint 70 percig nem volt az az érzésem, hogy a győzelemért játszunk. Az első félidőben túl statikusak voltunk, sok labdát vesztettünk, sok ellentámadást engedtünk, és a párharcokban hanyagok voltunk. Megérdemelt vereség volt.”

“Úgy játszottunk, mintha tíz ponttal vezetnénk a tabellán, és kedden Bajnokok Ligája-meccsünk lenne. Nagyon agresszíven akartunk kezdeni és rögtön példát mutatni, de ez nem sikerült. Nem a csapatot kell hibáztatnunk, de megoldást kell találnunk, nekem is megoldást kell találnom. A saját kezünkben volt a mérkőzés. Momentán felesleges is a Leverkusenre tekintenünk. Ők megérdemelték a győzelmet szombaton. A héten megpróbálunk jobban teljesíteni” – tette hozzá a szakember.

A bajorok ezzel már hét ponttal vannak lemaradva a második helyen a veretlen éllovas Bayer Leverkusentől, melynél egyel kevesebb mérkőzést játszottak.