Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Szoboszlai végre visszatérhet – HIVATALOS

A Liverpool másodedzője részletes tájékoztatást adott a “vörösök” magyar válogatott középpályásának állapotáról…

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

A Liverpool másodedzője, Pepijn Lijnders a Fulham elleni szerdai Ligakupa-mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón a combsérüléssel bajlódó Szoboszlai Dominik egészségi állapotáról is szót ejtett:

“Dom a tegnapi nap folyamán együtt edzett velünk, egy kispályás, egyérintéses meccset csinált végig a csapattal. Ezzel együtt jól játszott és remekül érezte magát, majd extra munkát is végzett a sporttudományi stábunkkal. Már készen áll a visszatérésre, de holnap még túl korai lenne, szóval ha minden jól megy, akkor a hétvégén már pályára léphet a csapatban.”

A 23 éves középpályás január 1-jén a Newcastle United elleni bajnokin szenvedett egy kellemetlen combizomsérülést, melyet követően bár már újra edzésbe állt, egyelőre továbbra sincs százszázalékos állapotban. Szoboszlai így várhatóan a másodosztályú Norwich City ellen térhet vissza az FA-kupa 4. fordulójában, ahol a Liverpool a legjobb 16 közé jutásért csatázik a „kanárikkal”.

Szoboszlai az első PL-szezonjában a sérüléséig csapata mind a 20 mérkőzésén pályára lépett, ezalatt két gólt és három gólpasszt jegyzett, továbbá a Ligakupában is eredményes volt három meccsen kétszer.