Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: az év legunalmasabb mérkőzését hozta a vasárnapi játéknap olasz rangadója – videóval

Szinte eseménytelenül zajlott le a Lazio és a Napoli összecsapása az olasz élvonal 22. fordulójában, amelynek a végeredményével az egyik csapat sem lehet elégedett…

(Photo by Silvia Lore/Getty Images)

Idejekorán érkezett az esti mese azok számára, akik a Lazio és a Napoli összecsapását választották a vasárnapi játéknap folyamán, hiszen egy pörgős rangadó helyett mindössze egy altatásra alkalmas, eseménytelen döntetlen született a csalódást keltő mérkőzésen.

A két gyengélkedő csapat ráadásul a sztárjaikat is kénytelen volt mellőzni, hiszen míg a Lazio oldaláról Immobile hiányzott eltiltás miatt, addig a vendégek Osimhen, Anguissa, Simeone, Meret és Kvaratskhelia játékára sem számíthattak, így előrevetítve egy igazán eseménytelen összecsapást.

A mérkőzésen összesen 1 kaput eltaláló lövés született, amely egy gyenge Lazio próbálkozás volt, emellett mindössze egy Castellanos ollózós próbálkozásra kaphatták fel a fejüket a nézők, azonban a megmozdulás utólag érvénytelennek bizonyult.

A két csapat közel sem lehet elégedett az 1-1 ponttal, hiszen míg a Lazio a hatodik, addig a Napoli a tabella kilencedik helyén zárhatja így a fordulót.

Lazio – Napoli 0-0 (0-0)
Gólszerzők:ill. –
Kiállítás:ill. –

Lazio: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Mario Gila, Adam Marusic, Manuel Lazzari (Luca Pellegrini), Danilo Cataldi (Nicolo Rovella), Luis Alberto, Matteo Guendouzi (Matías Vecino), Valentín Castellanos, Felipe Anderson , Gustav Isaksen (Pedro ).

Napoli: Pierluigi Gollini, Amir Rrahmani, Juan Jesus, Leo Ostigard, Stanislav Lobotka, Diego Demme (Gianluca Gaetano), Mário Rui (Pasquale Mazzocchi), Giovanni Di Lorenzo, Giacomo Raspadori (Cyril Ngonge), Piotr Zielinski (Leander Dendoncker), Matteo Politano (Jesper Lindstrom).

A mérkőzés videós összefoglalója:

VIDEÓ HAMAROSAN!

A 22. forduló eddig eredményei és további mérkőzései:
Péntek:
Cagliari – Torino 1-2

Szombat:
Atalanta – Udinese 2-0
Juventus – Empoli 1-1
AC Milan – Bologna 2-2

Vasárnap:
Genoa – Lecce 2-1
Monza – Sassuolo 1-0
Hellas Verona – Frosinone 1-1
Lazio – Napoli 0-0
20:45 Fiorentina – Inter (Tv: Sport 1)

Hétfő:
20:45 Salernitana – AS Roma (Tv: Sport 1)

A bajnokság jelenlegi állása:

 

Standings provided by Sofascore