Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: szerződést hosszabbít világbajnok játékosával az Atletico Madrid! – sajtóhír

Rudy Galetti információi szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Atletico Madrid szerződést hosszabbít világbajnok francia támadójával, Antoine Griezmann-nal…

Rudy Galetti értesülései alapján az Atletico Madrid és Antoine Griezmann folyamatosan tárgyalásban vannak a hosszabbítást illetően. Tervek szerint a felek a következő hónapokban szeretnék véglegesíteni a megállapodást, a francia támadó szerződése egyébként jelenleg 2026 nyaráig érvényes. 

Antoine Griezmann 2021 nyarán kölcsönbe tért vissza az Atletico Madridhoz az FC Barcelonától, majd 2023-ban végleg szerződtették a klasszis támadót. A nem túl erős barcelonai éveket követően a francia játékos az Atletiben sem nyújtotta azt a teljesítményt a 2021/2022-es szezonban, amit korábban a szurkolók megszokhattak tőle. A 2022/2023-as idényben viszont visszatért a remek formája, rengeteg gólt szerzett és gólpasszt adott, negatív jelzők természetesen az aktuális kiírás folyamán sem érhetik. Griezmann ez idáig 42 tétmérkőzésen lépett pályára a jelenlegi szezonban, ezeken 21 találatot és 8 gólpasszt jegyzett. Az Atletico színeiben nyert Európa-ligát, UEFA Szuperkupát és Spanyol Szuperkupát, valamint játszott Bajnokok Ligája döntőt. A francia válogatottban természeteses oszlopos tagnak számít, 2018-ban világbajnoki címet nyert társaival, 2022-ben vb-ezüstérmes, míg 2016-ból Eb-ezüstérmes, eddig 127-szer húzhatta fel magára a címeres mezt, melyek során 44 gólig jutott.