Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: új szerződést írt alá a Bournemouth menedzsere! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Bournemouth együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított menedzserével, Andoni Iraolával.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Andoni Iraola ennek a szezonnak az elején vette át a Bournemouth irányítását, amellyel nem indult zökkenőmentesen a közös kaland. A Bournemouth ugyanis az első 9 bajnokijából egyet sem tudott megnyerni, mindössze 3 döntetlent értek el, 6 vereség mellett. Azóta viszont megtáltosodott az Iraola vezette gárda, amely az ezt követő 28 fordulóban 13 győzelmet, 6 döntetlent és 9 vereséget jegyzett. Minden azt eredményezte, hogy a csapat 37 fordulót követően klubrekordot jelentő 48 ponttal áll a 11. helyen a tabellán. A jó eredményeknek köszönhetően a vezetőség meg is hosszabbította Iraola szerződését, amely eredetileg a 2024/25-ös idény végéig szólt, de az új megállapodás értelmében ez már a 2025/26-os szezon végéig tolódott ki.

Andoni Iraola ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve eddig 43 mérkőzésen irányította a Bournemouth-t, ez idő alatt pedig 17-9-17-es mérleget produkált.