Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: győzelmével újra feljutó helyen a Vasas

A magyar másodosztályú bajnokság (Merkantil Bank Liga) 32. fordulójában a feljutásért küzdő Vasas hétfő este a Szombathelyi Haladást fogadta…

 

A Vasas küzdelmes mérkőzésen 1-0-s győzelmet aratott a Szombathelyi Haladás ellen, ezzel visszavette a második helyet a tabellán. Az angyalföldiek esélyeshez méltóan uralták a játékot, és az első negyedóra végén tizenegyesből megszerezhették volna a veetést, Pálfi azonban hárította Tóth M. lövését. Tíz perccel később már a vasiak kapusa is tehetetlen volt, a hazaiak Doktorics Áron átlövéséből szerezték meg a vezetést. Ezen kívül nem sok lehetőség adódott a Vasas előtt, de az egygólos vezetés sem forgott veszélyben. A második félidőre 1-0-val fordultak a csapatok, és a folytatásban sem változott a játék képe. A Vasas hiába támadgatott, rendkívül görcsösen játszott, de a szombathelyiek nem veszélyeztettek. A hajrában az angyalföldiek magukra húzták ellenfelüket, és a Haladás akár ki is egyenlíthetett volna, de nem tudták élni a lehetőségekkel, így a Vasas egy góllal otthon tartotta a három pontot.

Az angyalföldiek a második helyen egy ponttal ismét az ETO FC Győr elé kerültek a táblázaton. A két csapat a következő fordulóban egymás ellen fog összecsapni a rábapartiak otthonában – szemtől szemben a feljutásért.

Vasas – Szombathelyi Haladás 1-0 (1-0)
Gólszerző: Doktorics (28.), ill.

A 32. forduló eredményei

Szombat:
Pécsi MFC – Soroksár 1-0

Vasárnap:
Ajka – Budapest Honvéd 0-2
BVSC-Zugló – Nyíregyháza-Spartacus 1-2
Csákvár – Kozármisleny 3-1
Gyirmót – Tiszakécske 1-1
Kazincbarcika – ETO FC Győr 2-3
Mosonmagyaróvár – Budafok 1-1
Szeged – BFC Siófok 1-1

Hétfő:
Vasas – Szombathelyi Haladás 1-0

A bajnokság aktuális állása

Standings provided by Sofascore