Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: szerződést hosszabbított rutinos védőjével a Girona! – Hivatalos

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Girona együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított rutinos védőjével, Daley Blinddel.

(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

Tovább folytatódik az örömhírek sora a Girona csapatánál. Nem elég ugyanis, hogy a gárda jövőre biztosan ott lesz a Bajnokok Ligájában, és még jelenleg harcban állnak a Barcelonával a 2. hely megszerzéséért, a klub a mai nap folyamán hivatalos közleményben tudatta, hogy sikerült megállapodniuk egyik kulcsemberükkel, Daley Blinddel a szerződése meghosszabbításáról. A holland játékos egy sikertelen Bayernes időszakot követően érkezett a Girona csapatához, ahol ismét a legszebb éveit idézte, és kulcsszerepe volt a feljebb felsorolt sikerek elérésében. Mindezt jól mutatja, hogy Blind a keret 5. legtöbb alkalommal pályára lépő tagja volt ebben a szezonban, illetve kiváló védőmunkája mellett azt is bizonyította, hogy az ellenfél kapuja előtt is feltalálja magát, hiszen eddig ebben az idényben 5 találatból is kivette a részét. Nem meglepő módon a 34 éves holland játékos teljesítményét egy szerződéshosszabbítással honorálta a vezetőség, aminek értelmében Blind 2026 nyaráig a Girona játékosa lesz.

Daley Blind ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 35 mérkőzésen lépett pályára a Girona színeiben, amelyeken 3 gólig és 2 gólpasszig jutott.