Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bejelentést tett válogatott kapusáról a Fehérvár – HIVATALOS

A Fehérvár együttese döntést hozott az elmúlt idényben a Puskás Akadémiától kölcsönzött kapusa további sorsáról…

 

A Fehérvár hivatalos oldalán jelentette be, hogy a kölcsönszerződése után élt opciós jogával és végleg megszerezte a Puskás Akadémiától a magyar válogatott kerettag kapust, Tóth Balázst.

A 26 éves kapus az elmúlt idényben 30 mérkőzésen állt a Fehérvár kapujában, 13 meccsen gólt sem kapott és 2700 perccel övé volt a legtöbb játékidő a csapatban.Remeklésének köszönhetően 2023 decemberében a hónap játékosának választották, ahogy 2024 márciusában is, emellett decemberben övé lett a hónap védése díj is. Utóbbi elismerést 2024 februárjában is kiérdemelte. Teljesítményére Marco Rossi is felfigyelt és márciusban meghívta a válogatottba, a nyári Eb-keretben tartalékként számít rá a szövetségi kapitány.

A 2023-2024-es idény végén több orgánumnál is bekerült a szezon álomcsapatába.

“Nagyon boldog vagyok, hogy a Fehérvár lehívta az opciót, ami visszaigazolása annak, hogy meg voltak elégedve a szezonban nyújtott teljesítményemmel. Hálával tartozom a Vidinek, hogy tavaly nyáron, amikor nem voltam játékban, lehetőséget adtak nekem a bizonyításra. Boldog vagyok, hogy itt lehetek, olyan szeretetet kapok a klubtól és a szurkolóktól is, ami nagyon sokat jelent nekem. Természetesen örültem neki, hogy több álomcsapatba is beválasztottak a szezon végén, ezúton szeretném megköszönni a csapattársaimnak és a stábnak is, hogy mindig segítettek, nélkülük ugyanis nem lettem volna képes ilyen teljesítményre”fogalmazott Tóth a szerződéshosszabbítást követően.