Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: szerződést hosszabbított rutinos védőjével a West Ham United! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított rutinos védőjével, Aaron Cresswellel.

(Photo by Christof Koepsel/Getty Images)

A West Ham United gárdája a mai nap folyamán hivatalos közleményben tudatta, hogy sikerült megállapodniuk Aaron Cresswellel a közös folytatást illetően. A 34 éves játékosnak a nemrég véget érő idény végéig volt érvényes szerződése a londoni csapattal, de az új egyesség értelmében ez további egy évvel meghosszabbodott, Cresswell így a 11. szezonját kezdheti meg majd a csapatnál. A rutinos védő a 2023/2024-es kiírásban már többnyire csak kiegészítő szerephez jutott a csapatban, de a vezetőség úgy döntött, hogy hasonló szerepkörben a következő idényre is szeretnék őt megtartani. A hivatalos bejelentés után az alábbiakat mondta Cresswell:

Tíz év nagyon hosszú idő, de minden eddig itt töltött percet nagyon élveztem. Nagyon boldog vagyok, hogy a közös kalandunk legalább még egy évig folytatódik. Én és a családom is jól érzi itt magát, itt születtem a gyermekeim, rengeteget jelent ez a klub számomra. A folytatásban is mindent meg fogok tenni a csapatért, hogy minél sikeresebbek legyünk.

Aaron Cresswell a West Ham United színeiben eddig minden sorozatot figyelembe véve 349 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 11 gólig és 37 gólpasszig jutott.