Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: Zlatan Ibrahimovic szerint nem kell aggódni a kulcsemberek jövője miatt!

Az AC Milan tanácsadójaként tevékenykedő korábbi klasszis nagyon is egyértelműen fogalmazott a minap, amikor a csapat három kulcsemberéről, Rafael Leao, Mike Maignan illetve Theo Hernádez esetleges távozásáról kérdezték.

Ibra szerint ugyanis írjanak bármit a sajtóban, mindhárom futballista maradni fog Milánóban.

“Maignan, Theo és Leao mind maradni fognak! A legfontosabb játékosai a csapatnak, és ezt ők is tudják. Élő szerződésük van, amit se ők, se mi nem szeretnénk megszüntetni! Nincs szükségünk semmiféle semmiféle dominó-hatásra! “ – idézi a goal.com Ibrát, aki igyekezett megnyugtatni a szurkolókat azzal is, hogy az új vezetőedző, Paulo Fonseca erős csapatot vehet át, minden téren.

“A RedBird’s-nek (az AC Milan amerikai többségi tulajdonosai – a szerk.) köszönhetően a klub képes megtartani a legjobbjait, és képes lesz a továbbiakban is a legjobbakat megszerezni. Szükségünk van a megfelelő profilú játékosok megtalálásra, ezért dolgozunk már a második éve. Ahhoz, hogy minden téren siekresek legyünk, minden egyes nap fejlődnünk kell, fent kell tartanunk egy, az egész világra kiterjedő megfigyelői hálózatot.” – fogalmazott Ibra.