Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: hosszabbított veterán védőjével a Bologna! – hivatalos

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Bologna hivatalos közleményében tudatta, hogy meghosszabbították Lorenzo De Silvestri szerződését…

(Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

A Bologna a 2024/2025-ös idény végéig újította meg Lorenzo De Silvestri kontraktusát – számolt be róla hivatalos csatornáin keresztül a klub. A 36 esztendős hátvéd egyébként 2020 szeptembere óta tartozik a Bologna kötelékébe, a csapat színeiben eddig 95 mérkőzésen lépett pályára, melyek során 8 találatot és 2 gólpasszt jegyzett. 

Lorenzo De Silvestri a 2006/2007-es szezonban debütált a Serie A-ban a Lazio futballistájaként. Nevelőegyesületét egészen 2009 nyaráig erősítette, majd később megfordult a Fiorentinában, a Sampdoriában és a Torinóban is. Az olasz élvonalban ez idáig 432 találkozón van túl, alacsonyabb osztályú bajnokságokban soha sem játszott. Legnagyobb sikerét a Lazióval érte el, a 2008/2009-es kiírás folyamán társaival elhódította az Olasz Kupát. Az olasz válogatottban 2010 szeptemberében mutatkozott be, összesen 6-szor húzhatta fel magára a címeres mezt.