Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pepe a brazil fociban tapasztalható erőszak miatt utasított el a Vasco da Gama ajánlatát – sajtóhír

Portugál sajtóértesülések szerint a portugál válogatott 41 éves védője, Pepe nem szeretne Brazíliában futballozni, mert fél a a brazil futballban tapasztalható erőszakos cselekményektől.

 (Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

A portugál O Jogo információi szerint az FC Porto korábbi védője, Pepe állítólag a brazil futballban tapasztalható erőszak miatt utasította vissza a Vasco da Gama ajánlatát.  A 41 éves portugál játékos az elmúlt hetekben bontott szerződést a Portóval, így jelenleg nincs klubja.

A Vasco elnöke, Pedrinho az új igazolás, Philippe Coutinho bemutatása napján elismerte, hogy a klub megpróbált szerződtetni egy neves középhátvédet, de nem jártak sikerrel, mivel a játékos nem volt hajlandó az országban játszani, mert fél a brazil futballban tapasztalható erőszakos cselekményektől.

A Globoesporte szerint a Vasco vezetője Pepére utalt. Ugyanez a forrás hozzátette, hogy a klub valamivel több mint egy hónapja felvette a kapcsolatot a portugál válogatott játékossal, de nemleges választ kapott.

Az Európa-bajnokság után, amelyen Portugália a negyeddöntőben kiesett Franciaország ellen, Pepe megerősítette, hogy már meghozta a döntést a pályafutását illetően, de erről majd csak később ad információt.