Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Copa América: Messi boldog, hogy elérték a kitűzött célt

Argentína hosszabbításban 1-0-ra legyőzte Kolumbiát a Copa América döntőjében, ezzel megvédte dél-amerikai kontinensbajnoki címét…

(Photo by Buda Mendes/Getty Images)

Az argentin válogatott csapatkapitánya, Lionel Messi érzelmes sorokkal üzent a szurkolóknak a közösségi oldalán:

“A Copa América véget ért, és elsőként szeretném megköszönni mindenkinek az üzeneteket és az üdvözleteket. Hála istennek jól vagyok, és remélem, hamarosan újra a pályán lehetek és élvezhetem azt, amit a legjobban szeretek csinálni. Boldog vagyok. Nagyon boldog. Különösen azért, mert elértük a kitűzött célunkat és Di María egy újabb trófeával távozhatott tőlünk. Az idősebbek, mint ő, Otamendi vagy én, különleges érzelmekkel éltük át ezt a tornát, azokkal, akik már játszottak néhány tornán és hozzátették a tapasztalatukat és egy csoportnyi fiatallal, akik mindent beleadnak minden labdáért. Mi egy csapat vagyunk, de egy család is, egy különleges csoport. Biztos vagyok benne, hogy ennek a válogatottnak szép jelene és még szebb jövője van.”

Argentína rekordot jelentő, 16. alkalommal hódította el a dél-amerikai kontinentális vetélkedés bajnokának járó trófeát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Leo Messi (@leomessi) által megosztott bejegyzés

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!