Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: megsérült a Bayern München nyáron igazolt középhátvédje!

Egy felkészülési mérkőzésen szenvedett sérülést a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München együttesének nyári szerzeménye, Ito Hiroki.

(Photo by ANP via Getty Images)

Vasárnap egy felkészülési mérkőzés keretében lépett pályára a Bayern München együttese, ahol a negyedosztályú 1. FC Dürennel 1:1-es döntetlenre végeztek. A bajor sztárcsapatnál a kezdőben kapott lehetőséget a nyáron a VfB Stuttgarttól szerződtetett Ito Hiroki, akit már a 21. percben sérülés miatt le is kellett cserélni, miután rácsúsztak a lábára. Az azóta elvégzett orvosi vizsgálatokból kiderült, hogy a középhátvédnek eltört a lábközépcsontja. A 23,5 millió euróért szerződtetett japán játékossal kapcsolatban a klub sportigazgatója, Max Eberl is megszólalt, aki elmondta, hogy sajnálatos ami Itóval történt, és mindenben támogatják őt, hogy minél hamarabb visszatérhessen a pályára, de a sérülésből fakadóan egy hosszabb kihagyás fog várni a 25 éves futballistára.

A Bayern Münchennel kapcsolatos hír egyébként, hogy a német rekordbajnok legalább még egy középhátvédet szeretne szerződtetni a nyár folyamán, a legfőbb kiszemeltjük pedig a hírek szerint a Bayer Leverkusenben futballozó Jonathan Tah.