Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Edzősors: újabb nagy bejelentést tett jövőjét illetően Jürgen Klopp!

A Liverpooltól mindenkit meglepve, a mögöttünk hagyott idény végén elköszönő 57 esztendős szakember nyílt üzenetet küldött mindazoknak, akik már most a visszatéréséről csámcsognak.

(Photo by John Powell/Liverpool FC via Getty Images)

 

Mint ismert, a jelenleg jól megérdemelt pihenését töltő Klopp kapcsán sorra jelennek meg a visszatéréséről szóló híresztelések, amelyeknek még időben igyekezett elébe menni német tréner.

“Jelen pillanatban kizárnám azt, hogy bárhol is dolgozzak. Nem akarok új munkáról beszélni, nem akarok a visszatérésre gondolni, a döntésem megmásíthatatlan: legalább egy évig nem edzősködök! Hogy mi lesz utána? Ezt nem tudhatom, majd mindent a maga idejében.” – fogalmazott Klopp egy nemzetközi edzői kongresszuson Würzburgban.

“Úgy tűnik, vannak akik nem figyeltek eléggé, amikor bejelentettem a döntésemet, és azt gondolták, hogy az érzelmeim vezényeltek. Emlékszem, a bejelentést követően másnap már kerestek a folytatás kapcsán… Egyszerűen őrület, ahogyan az is, hogy a mai napig sokan azt gondolják, hogy újra dolgozni akarok. Egyet még mondhatok: fiatalnak érzem magam ahhoz, hogy csak lábteniszezzek, vagy már most kijelentsem azt, hogy innentől csak az unokáimnak élek… Pihenni szeretnék, és élvezni azt a tudatot, hogy a világ legjobb klubjait edzhettem!” – tette még hozzá Klopp, remélve, hogy most már elvonulhat valamelyest a média őt követő tekintete elől.