Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: szerződést hosszabbított kulcsjátékosával a Ferencváros! – Hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy új szerződést írt alá a csapat kulcsjátékosa, Kristoffer Zachariassen.

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A Ferencváros gárdája a mai nap folyamán hivatalos közleményben tudatta, hogy sikerült megállapodniuk Kristoffer Zachariassennel a közös folytatást illetően. A középpályás 2021-ben csatlakozott a zöld-fehérekhez a Rosenborgtól, azóta pedig a csapat kulcsfigurájává nőtte ki magát. A transfermarkt adatai szerint a norvég játékost a korábbi megállapodása a most kezdődő szezon végéig kötötte a Fradihoz, amit a felek most meghosszabbítottak, de a megállapodás hosszát nem hozták nyilvánosságra.

A 30 éves futballista a most induló idényt is nagyon jól kezdte a Ferencvárosnál, hiszen a walesi The New Saints elleni BL-selejtező 2. fordulójában mind a két mérkőzésen eredményes tudott lenni.

Zachariassen összességében eddig 135 mérkőzésen lépett pályára a Fradi mezében, ezeken pedig 34 gólt és 18 gólpasszt jegyzett. A középpályás az eddigi három Magyarországon töltött éve alatt 3 bajnoki címet, és egy Magyar Kupát nyert a csapattal, illetve kétszer az Európa-ligában, egyszer pedig a Konferencialigában is szerepelt a Ferencvárossal.