Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: felcserélték a Puskás Akadémia mérkőzésének pályaválasztóját – HIVATALOS

Az MLSZ jóváhagyta a két csapat közös kérelmét, és felcserélte a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) 3. fordulójára kiírt mérkőzés pályaválasztását…

(Photo by David Balogh/Getty Images)

A Nyíregyháza-Spartacus és a Puskás Akadémia egyaránt a hivatalos oldalán erősítette meg, hogy a felcsútiak azzal a kérdéssel fordultak a nyírségiekhez, hogy a két csapat augusztus 10-i, harmadik fordulós mérkőzésének pályaválasztói jogát cseréljék fel, melyet az MLSZ engedélyezett.

A Puskás Akadémia az OTP Bank Liga mellett a Konferencialigában is megméretteti magát, ezért a túl sűrű menetrendjük miatt kérték a pályaválasztói jog felcserélését. A Szpari támogatta a kérést és elfogadta az ellenfél kezdeményezését, melyet immár az MLSZ is megerősített.

Ennek megfelelően a csapatok a 3. fordulóban a Puskás Akadémia otthonában találkoznak, a Szpari első hazai mérkőzése az új stadionban pedig az 5. fordulóban a Fehérvár elleni találkozó lesz.

A csere egyúttal azt jelenti, hogy a november 23-án a Nyíregyháza fogadja a Puskás Akadémiát az eredetileg Felcsútra tervezett összecsapáson.