Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem megy a másodosztályú csapathoz a magyar válogatott játékos – sajtóhír

A szigetországi sajtóban továbbra is folyamatosan téma a magyar válogatott védekező középpályásának jövője…

(Photo by Richard Sellers/Sportsphoto/Allstar via Getty Images)

A Nemzeti Sport szigetországi forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy a Barnsley visszautasította a West Bromwich Albion ajánlatát, melyet az angol másodosztályú csapat Callum Stylesért tett.

A 24 éves védekező középpályás 2018 óta jelenlegi kenyéradója alkalmazásában áll, azóta kizárólag kölcsönben hagyta el az együttest. Styles a 2022-2023-as idényt a másodosztályú Millwall soraiban töltötte, de mivel magasabb osztályban nem talált csapatot magának, így visszatért a Barnsley-hoz. A legutóbbi idény első felében ősszel 20 tétmérkőzés alatt három gólt és két gólpasszt regisztrált a csapat színeiben, majd januártól a Sunderland soraiban szerepelt, ahol 12 meccsen jutott szóhoz a második vonalban.

A magyar felmenőkkel is rendelkező labdarúgó 2022-ben mutatkozott be a magyar válogatottban, azóta 23 mérkőzésen lépett pályára a címeres mezben és Marco Rossi Eb-keretének is tagja volt.

A lap úgy tudja, Stylest a napokban az NB I-ből is keresték, de az érdeklődés hamar elakadt, úgy tűnik, nem Magyarországon képzeli el a folytatást.