Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: szerződést hosszabbított kulcsjátékosával a Juventus! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított középhátvédjével, Gleison Bremerrel.

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

A Juventus gárdája hivatalos közleményben tudatta, hogy sikerült megállapodniuk védelmük vezérével, Bremerrel a közös folytatást illetően. A brazil játékos a 2023-as év végén már aláírt egy új szerződést a csapattal, ami alapján 2028 nyaráig hosszabbítottak a felek, illetve a kontraktusban meghatároztak egy 60 millió euró körüli kivásárlási záradékot is. A hírek szerint viszont ezt az összeget több sztárcsapat, köztük a Manchester United is hajlandó lett volna kifizetni a védőért, így a Juve vezetőségének lépnie kellett. Az új megállapodást megkönnyítette az a tény is, hogy a középhátvéd is maradni szeretett volna Torinóban, így igen gyorsan lezajlottak a tárgyalások, aminek értelmében Bremer új kontraktusa 2029 nyaráig szól, és a kivásárlási záradékot is jelentősen megemelték a szerződésében.

Bremert 2022 nyarán 46,9 millió euró ellenében szerződtette a Juventus a nagy rivális Torino csapatától. A védő az “Öreg Hölgy” mezét azóta 83 alkalommal ölthette magára, amelyeken 8 gólig és 1 gólpasszig jutott.