Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerb válogatott kapussal erősített az Al-Ittihad! – hivatalos

A szaúdi labdarúgó-bajnokságban (Saudi Pro League) szereplő Al-Ittihad Club hivatalos csatornáin keresztül tudatta, hogy szerződtették a Mallorca szerb válogatott kapusát, Predrag Rajkovicsot…

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Az Al-Ittihad színeiben folytatja karrierjét a 28 esztendős szerb válogatott hálőr, Predrag Rajkovic. A szaúdi klub 2028 nyaráig szóló szerződést kötött vele, illetve 11 millió eurót fizetett játékjogáért cserébe a Mallorcának. 

Predrag Rajkovic az FK Jagodina színeiben mutatkozott be a szerb bajnokságban a 2012/2013-as idényben. A Crvena Zvezda 2013 nyarán lecsapott az akkor rendkívül fiatal portásra, első szezonjában ritkán kapott lehetőséget, majd a 2014/2015-ös kiírás folyamán már a klub első számú hálóőre lett. Rajkovic a szezont követően az izraeli Maccabi Tel Avivhoz szerződött, ahol négy évet húzott le, majd innen a francia Stade Reimshez vezetett az útja, itt három idényt töltött el. Az elmúlt két esztendőben a Mallorca hálóját védte, Rajkovic 72 bajnokin állt a csapat kapujában, ezeken 83 találatot kapott, míg 21 mérkőzésen érintetlen maradt a hálója. Pályafutása alatt nyert többek között szerb és izreali bajnoki címet is. A szerb válogatottban 2013 augusztusában debütált, eddig 35-ször húzhatta fel magára a címeres mezt, a 2024-es Európa-bajnokságon mindhárom csoportmérkőzésen ő védett.