Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: az új menedzser elismerte az angol válogatott játékos távozását!?

A ‘londoni kékek’ nyáron kinevezett új menedzsere, Enzo Maresca csapata Real Madrid elleni felkészülési találkozóját (magyar idő szerint szerda hajnalban, 01:00-kor kezdődik – a szerk.) megelőzően nyílt utalást tett a sajtónak adott válaszában arra, hogy Conor Gallagher minden bizonnyal távozik majd a Chelsea-től (…) 

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

 

(…) Mint arról mi is beszámoltunk, az angol válogatott középpályás, aki nem mellesleg a Chelsea csapatkapitánya és egyik legjobb játékosa is volt az elmúlt idényben, az Atlético Madrid egyik fő kiszemeltje, aki körül felgyorsulhatnak a következő napokban az események.

Erre engednek következtetni Enzo Maresca szavai is, akit arról is kérdeztek sajtótájékoztatóján, hogy miért válik meg a klub oly könnyen az olyan saját nevelésű játékosaitól, mint Gallagher.

“Nem hinném, hogy ez a Chelsea hibája lenne. Sokkal inkább a Premier League-et illeti a felelősség, hiszen a csapatok kénytelenek eladni saját nevelésű játékosokat, hogy megfeleljenek a különböző szabályoknak. Ezek az előírások Angliában úgy gondolom minden klubot hátrányosan érintenek.” – fogalmazott a 44 esztendős olasz tréner, aki sokak szerint ezzel a nyilatkozatával beletörődött, hogy a nyári pihenőjét letöltő Conor Gallagher nem Londonban kezdi a következő idényt.