Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem akar hosszabbítani az Interrel Dumfries, aki inkább a Premier League-ben folytatná – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Inter holland védője, Denzel Dumfries még semmiképpen nem akar hosszabbítani csapatával, mivel keresi a lehetőségét annak, hogy átigazoljon a nyáron. 

 (Photo by Francesco Scaccianoce – Inter/Inter via Getty Images)

A The Athletic információi szerint Denzel Dumfries nem akar új szerződést aláírni az Inter csapatával, amíg az átigazolási időszak le nem zárul. A holland válogatott játékos szerződésének utolsó 12 hónapját tölti, és az Inter szeretné új feltételekkel meghosszabbítani azt. A jelenlegi állás szerint azonban a védő szeretne csapatot váltani a nyáron, aki legszívesebben Manchester United színeiben folytatná.

Ez azonban csak akkor lenne potenciális opció, ha Aaron Wan-Bissaka végül nem akar West Ham Unitedhez csatlakozni, miután már a két klub megegyezett egymással. Wan-Bissaka az Interhez igazolna inkább, és ezzel megnyílna az esély egy cserére, ez a lehetőség azonban eddig inkább csak közvetítők, mint a klubok között merült fel. A Manchester United továbbra is inkább eladná Wan-Bissakát a West Hamnek, és leigazolná a Bayern Münchenből Noussair Mazraouit, ám a tárgyalások még folynak.

Dumfries az elmúlt szezonban 31 alkalommal lépett pályára a Serie A-ban, 4 gólt szerzett és 5 asszisztot adott, ezzel is hozzásegítve az Intert, hogy megnyerje 20. Scudettóját 19 ponttal a városi rivális AC Milan előtt.