Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: “Egy hiba is hatalmas gondot tud eredményezni”

A Ferencváros 2-0-s vereséget szenvedett Midtjylland ellen a Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában a párharc első mérkőzésén…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A Ferencváros vezetőedzője, Pascal Jansen a vereség ellenére bízik benne, hogy csapata a hazai visszavágón ki tudja harcolni a továbbjutást:

“Nagy különbség volt az első és a második félidő között. Az elsőben jobban játszottunk. A bekapott gól után visszajöttünk, és volt esélyünk rá, hogy egyenlítsünk. A BL brutálisan kegyetlen tud lenni, egy hiba is hatalmas gondot tud eredményezni. Ez a mérkőzés megmutatta, muszáj kihasználni a lehetőségeidet egy ilyen szintű mérkőzésen. Legalább egy gólt kellett volna szereznünk.”

“A helyzetkihasználást illetően javulnunk kell. Emellett harapósabbnak is kell lennünk. Ha mindezt sikerül megvalósítanunk, meg tudjuk fordítani a párharcot” – tette hozzá a szakember.

Jansen arról is beszélt, a klub még mindig keresi a távozó Marquinhos utódját. Hajnal Tamás sportigazgató és a stáb mindent megtesz annak érdekében, hogy sikerüljön pótolni a Szpartak Moszkvához távozó brazil szélsőt.

A dán bajnok elleni párharc visszavágóját jövő kedden, 20 órától rendezik a Groupama Arénában.