Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: szerződést hosszabbítana fiatal tehetségével a Manchester City! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City együttese szerződést hosszabbítana fiatal játékosával, James McAtee-vel.

(Photo by Stephen Nadler/ISI Photos/Getty Images)

A legfrissebb sajtóhírek szerint a Manchester City vezetősége a közeljövőben szeretne megállapodni James McAtee-vel a közös folytatást illetően. A 21 éves játékos, aki a középpálya számos pontján bevethető a City saját nevelése, aki az elmúlt években kölcsönadások során gyűjtött tapasztalatot. Az angol futballista először a 2022/2023-as idényben az U21-es csapattól került kölcsönbe a másodosztályú Sheffield Unitedhez, majd azt ezt követő szezonban ismét a Sheffieldhez került, amely ekkor már a Premier League tagja volt. McAtee ebben a két évben összesen 75 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 14 gólig és 8 gólpasszig jutott. A középpályás ezen a nyáron már a City felnőtteivel játszotta végig a felkészülési időszakot, és a hírek szerint teljesítményével meggyőzte Pep Guardiolát arról, hogy érdemes vele számolni a felnőttek között is, így a vezetők egy új és jóval kedvezőbb feltételeket tartalmazó szerződéssel kínálnák meg a játékost.

James McAtee karrierje során eddig összesen 7 mérkőzésen lépett pályára a Manchester City felnőttei között. Szerződése 2026 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 12 millió euróra teszi a transfermarkt.