Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Már a harmadik szaúdi csapat ostromolja az AS Roma csillagát – sajtóhír

Olasz sajtóbeszámolók szerint az AS Roma támadója igencsak népszerű a szaúdi csapatok körében…

(Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images)

A Corriere dello Sport értesülései szerint az Al-Ahli és az Al-Ittihad után immár az Al-Qadsiah is szerződést ajánlott az AS Roma argentin támadója, Paulo Dybala számára, aki azonban továbbra is jelenlegi csapatánál folytatná pályafutását.

A 30 éves csatár 2022 nyarán hét év után hagyta el a Juventust és szegődött a Giallorossi szolgálatába. Dybala a rómaiaknál töltött első szezonjában 38 mérkőzés alatt 18 gólt és nyolc előkészítést jegyzett, míg a 2023-2024-es kiírásban minden sorozatot figyelembe véve 39 meccsen 16 találat és tíz gólpassz fűződött a nevéhez. Ugyanakkor a világbajnok támadó gyakran bajlódott különféle sérülésekkel, nem egyszer a legfontosabb meccseken is csak csereként jutott szóhoz, korlátozottak a játékpercei.

Dybalát jövő nyárig köti szerződés a fővárosiakhoz, a megállapodását pedig mindenképpen szeretné kitölteni, és egyes források szerint akár további közös folytatásra is nyitott lenne. Egyelőre tehát egyáltalán nem tervezi, hogy Szaúd-Arábiába tegye át a székhelyét.