Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: jobbhátvédet is cserélnek a ‘vörös ördögök’! – sajtóhír

Mint arról a minap mi is beszámoltunk, egybehangzó hírek szerint megszületett az egyesség a Manchester United és a Bayern München között Matthijs de Ligt klubváltásáról. Hamar kiderült, hogy nem csak a holland középhátvéd az, aki Manchesterbe költözik a bajoroktól (…)

(Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images)

 

(…) Angliában illetve Németországban ugyanis kész tényként kezelik, hogy a de Ligt csapattársa, Noussair Mazraoui is Manchesterbe költözik a következő órákban/napokban.

A 26 esztendős marokkói válogatott jobbhátvéd játékjogáért 15+5 millió eurót fizetnek az angolok a Bayernnek, és ahogyan Fabrizio Romano is fogalmaz, már csak a mancehsteri orvosi vizsgálat, valamint néhány formaiság választja el Mazraouit attól, hogy aláírja – ugyan úgy mint de Ligt 5+1 éve szerződését az MU-val.

A Mazraoui-transzfer következménye, hogy Aaron Wan-Bissaka eközben úgy tdudni mindenben megegyezett a West Ham United együttesével, amely nagyjából hasonló összegért szerződteti az angol játékost Manchesterből, mint teszi azt az MU Mazraoui esetében.

Érdekesség még, hogy mind de Ligt, mind pedig Mazraoui korábban Erik ten Hag menedzser játékosai voltak az Ajax együttesénél, ahol igazán berobbantak az európai top-futball körforgásába.