Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napoli: lemondtak Victor Osimhenről! – hivatalos

A nyári átigazolási időszak vége felé közeledve a Napolinál is elismerték, hogy a következő 20 napban eldől majd Victor Osimhen sorsa, akit, mint kiderült, immáron a nápolyi klub sem marasztalna (…) 

(Photo by SSC NAPOLI/SSC NAPOLI via Getty Images)

 

(…) A 25 esztendős nigériai klasszis csatár helyzetéről ugyanis a nápolyiak sportigazgatója, Giovanni Manna nyilatkozott, mégpedig nagyon is egyértelműen.

“Osimhen jelezte felénk, hogy távozni akar. Egyértelműnek tűnik a helyzete, azok után, hogy már az elmúlt nyáron is menni akart… Meglátjuk mi történik a következő 20 napban.” – idézi a Football Italia a Napoli sportigazgatóját, aki még hozzátette, hogy Antonio Conte is lemondott már a csatárról.

“Osimhen nagyszerű futballista, de nekünk a csapa egysége az első. A szakmai stáb is döntött már, utóbbit előnyben részesítve az egyénnel szemben.” – így Giovanni Manna.

Victor Osimhen szerződése 2026 nyaráig szól Nápolyban, piaci értékét 100 millió euróra taksálják – Eladásával anyagilag szinte biztos, hogy komoly nyereséget könyvelhet el a Napoli, még úgy is, hogy 2020 nyarának legvégén 77,5 millió euróért vásárolták meg a Lille együttesétől.