Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: szerződést hosszabbít sztárjával a Manchester United! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United együttese szerződést hosszabbít kulcsjátékosával, Bruno Fernandessel.

(Photo by Mark Leech/Offside/Offside via Getty Images)

Fabrizio Romano legfrissebb beszámolója alapján a Manchester United gárdája a közeljövőben bejelentheti, hogy sikerült megállapodniuk Bruno Fernandessel a közös folytatásról. A portugál középpályás 2020 januárjában csatlakozott a “Vörös Ördögökhöz”, azóta pedig kihagyhatatlan figurája a United gépezetének. A hírek szerint az új projektbe kezdő manchesteri alakulat a jövőben is számolna egyik legnagyobb sztárjával, akinek készek meghosszabbítani a jelenlegi, 2026 nyaráig érvényes szerződését. A beszámolók alapján az új megállapodás további egy évvel, azaz 2027 nyaráig kötné a portugál játékost a csapathoz, de a kontraktusa tartalmazna egy plusz egy évre szóló opciót is. A hírek szerint Fernandes az új szerződés aláírásával a United legjobban fizetett játékosává is válna.

Bruno Fernandesért 65 millió eurót fizetett négy és fél évvel ezelőtt a Manchester United. A középpályás azóta 233 mérkőzésen lépett pályára a klub színeiben, amelyeken 79 gólig és 66 gólpasszig jutott. Piaci értékét 70 millió euróra teszi a transfermarkt.