Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Niké Liga: elszenvedte idénybeli első vereségét a DAC – videóval

A szlovák bajnokság (Niké Liga) 3. fordulójában az FC DAC 1904 a szintén veretlen Besztercebányához látogatott…

(Photo by Vasile Mihai-Antonio/Getty Images)

Az egy-egy győzelemmel és döntetlennel álló FC DAC 1904 1-0-s vereséget szenvedett a Besztercebánya otthonában, így a tavalyi ezüstérmes elszenvedet első fiaskóját az új idényben. A kevés eseményt hozó első félidőben a Dunaszerdahely próbálkozott valamivel többet, de a vendégek kísérletei sem hordoztak magukban különösebb gólveszélyt. Az első 45 perc gól nélküli döntetlennel ért véget. Bűr a szerdahelyiek nem kezdték rosszul a második félidőt, a Besztercebánya öt perc után szinte a semmiből vezetést szerzett, Záhumensky bal oldali beadását követően Tomás Malec fejelt a hálóba. Ezt követően a vendégek egyre több támadást vezettek, de a lehetőségek kimaradtak, így egy góllal alul maradtak.

A DAC magyar játékosai közül Vitális Milán kezdőként 78 percet töltött a pályán, Redzic Damir és Szendrei Ákos egyaránt a második félidőben jelentkezett játékra csereként, míg Bősze Levente és Tuboly Máté a kispadról nézték végig a találkozót.

A dunaszerdahelyi gárda három mérkőzés után négy ponttal pillanatnyilag a negyedik helyet foglalja el a tabellán, de Xisco Munoz vezetőedző egyre kevésbé lehet elégedett a csapat szereplésével.

Besztercebánya – FC DAC 1904 1-0 (0-0)
Gólszerző: Malec (51.), ill.

A bajnokság aktuális állása

Standings provided by Sofascore