Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: a Tottenhamtől igazolt brazil válogatott védőt az AC Milan! – hivatalos

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan hivatalos csatornáin keresztül tudatta, hogy szerződtették a Tottenham Hotspur csapatától Emerson Royalt…

(Photo by Sebastian Frej/MB Media/Getty Images)

Az AC Milan színeiben folytatja pályafutását Emerson Royal, az olasz sztárcsapat 4+1 esztendőre szóló szerződést kötött a brazil válogatott védővel, illetve 15 millió eurót fizetett érte a Tottehamnek. A fizetése hírek szerint éves szinten 2,5 millió euró lesz, új csapatában pedig a 22-es számú mezt fogja viselni. 

Emerson Royal az FC Barcelona jóvoltából került Európába 2019 januárjában az Atlético Mineirótól, ám a katalán gárdától gyorsan a Real Betishez került. A sevillai alakulatban egyértelműen meghatározó játékosnak számított, azonban a Barcának visszavásárlási opciója volt rá, mellyel élt is a klub 2021 nyarán. A brazil hátvéd néhány meccs után viszont aláírt a Tottenhamhez, ahol három idényt húzott le. A londoni csapatban mindent egybe véve 101 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 4 találatot és 2 gólpasszt jegyzett.