Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jansen: “Akiben ott dobog a Fradi-szív, annak kedd este itt a helye!”

A Ferencváros 2-0-s vereséget szenvedett Midtjylland ellen a Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában a párharc első mérkőzésén…

(Photo by Edwin van Zandvoort/Soccrates/Getty Images)

A Ferencváros vezetőedzője, Pascal Jansen bízik benne, hogy csapata a kétgólos hátrány ellenére ki tudja harcolni a továbbjutást a párharcból:

“Ha valaki eltöltött már 30 évet a profi labdarúgásban, az találkozott már olyan szituációval, ahol kétgólos hátrányba került. Nekem is volt már ilyen, amikor az Anderlecht ellen kellett visszajönni. Akkor hazai pályán gyorsan előnybe kerültünk, majd meglőttük a második is, végül hosszabbítás és tizenegyespárbaj lett a vége. Még csak a párharc felénél járunk, kedden jön a második félidő, és két gól kell ahhoz, hogy visszajöjjünk. Ezt a feladatot meg kell oldani, különösen hazai pályán. Kielemeztük a dániai meccset, ahol tudtunk hozni egy erős félidőt, csak épp a helyzetkihasználással akadtak problémák. Tudjuk, hogy ezen a szinten nem lesz egy meccsen hat-hét ziccered, jó, ha kettő-három adódik, azokat viszont kíméletlenül be kell lőni. A walesi bajnok ellen megmutattuk, hogy képesek vagyunk erre. Minden egyes szurkolóra hatalmas szükségünk van, itt kell lenniük a stadionban, hogy plusz erőt adjanak nekünk! Akiben ott dobog a Fradi-szív, annak kedd este itt a helye.”

A párharc visszavágóját kedden, 20 órától rendezik a Groupama Arénában.