Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: két Sevilla játékos is az újoncnál folytatja – HIVATALOS

A spanyol labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Leganés két labdarúgót is megkaparintott ingyen, miután azok távoztak a Sevillától…

A Leganés hivatalosan is megerősítette, hogy a Sevillától távozó Marko Dmitrovic és Óscar Rodríguez is náluk folytatja pályafutását. A “Lega” a szerb kapussal egy rövid távú, mindössze 1 évre szóló szerződést kötött meg, de az a teljesítményétől függően további 1 évvel meghosszabbítható. A spanyol támadó szellemű középpályással pedig egy két évre szóló kontraktust írtak alá.

Dmitrovic 2021-ben igazolt a Sevillához az Eibartól ingyen, azóta 53 tétmérkőzésen védhette a csapat kapuját, amelyekből 23-at sikerült lehoznia kapott gól nélkül. A szerb hálóőr a legnagyobb sikerét a klubbal könyvelhette el, miután az Európa-liga 2022/23-as kiírását sikerült megnyernie a csapattal.

Óscar Rodríguez 2020-ban csatlakozott az andalúziai alakulathoz a Real Madridtól 13,5 millió euróért cserébe. Azonban nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, így a legutóbbi két szezont már kölcsönben töltötte. A 26 éves labdarúgó minden versenysorozatot figyelembe véve 44 találkozón jutott szóhoz a klub színeiben, amelyeken 2-2 gólt és gólpasszt jegyzett.

Borítókép: Oscar J. Barroso/Europa Press via Getty Images