Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lukaku a fizetéscsökkentésbe is belemenne, csak engedje el a Chelsea – sajtóhír

Megbízható olasz sajtóbeszámolók szerint egyre valószínűbb lehet, hogy Romelu Lukaku melyik csapatnál folytatja pályafutását…

(Photo by Joris Verwijst/BSR Agency/Getty Images)

A La Gazzetta dello Sport megerősítette, hogy Romelu Lukaku továbbra is elkötélt, hogy a Chelsea-t elhagyva a Napolihoz szerződjön, ennek érdekében még mostani fizetése csökkentésébe is belemenne, ugyanakkor a csapatok közt továbbra is sincs megállapodás a klubváltásáról.

A Partenopeinél az az újonnan kinevezett Antonio Conte ragaszkodik a belga erőcsatárhoz, aki annak idején 2019 és 2021 között az Inter edzője volt, amikor Lukaku két szezon alatt 95 mérkőzésen 64 gólt vágott a milánói gárda színeiben. Az olasz bajnoki cím megnyerése után mindketten távoztak az együttestől, Lukaku visszatért a Chelsea-hez, de a 2022-2023-as szezonban már újra az Inter játékosa volt kölcsönben (immár Simone Inzaghi kezei alatt), majd a legutóbbi szezont kölcsönben az AS Románál töltötte.

Lukaku a Nerazzurrihoz visszatérve 37 meccsen 14-szer volt eredményes a 2022-2023-as idényben, míg a legutóbbi kiírás alkalmával összesen 21 találatot szorgoskodott össze a fővárosi gárda színeiben.

A lap úgy tudja, hogy Lukaku a jelenlegi évi 7.5 millió eurós gázsija helyett 6 millió eurót keresne a Napolinál.

A hírek szerint a nápolyiak 25+5 millió eurót ajánlottak a belga csatárért a Chelsea-nek, azonban a londoniak 43 millió euróban állapították meg az eladási árát.