Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Európai Szuperkupa: az utolsó pillanatokban megsérült a Real Madrid középpályása! – videóval

Bejárták a közösségi médiát azok a felvételek, amelyek a Real Madrid, Atalanta elleni Európai Szuperkupa döntőt megelőző utolsó tréningjén készültek Eduardo Camavingáról.

 

A 21 esztendős francia középpályás, ahogyan az a fenti videó is látszik az egymást közötti játék során egy ártalmatlannak tűnő szituációban kapott a bal térdéhez, majd hatalmasat kiáltva a  földön maradt. A blancók orvosi stábja természetesen azonnal kezelés alá vette Camavingát, aki saját elmondása szerint maga is komolyan megijedt, hogy valami nagyobb baj történt bal térdével.

“Nem tudom pontosan mi történt, egyet tudok, hogy hirtelen fájdalmat éreztem a térdemben. Egyelőre meg kell várnunk a részletes orvosi vizsgálatok eredményeit. Reménykedem, hogy semmi komolyat nem mutatnak ki a tesztek.” – fogalmazott a madridiak keddi edzését követően az érintett.

Minden bizonnyal Camavinga, akivel kapcsolatban biztató, hogy a hosszabb ápolást követően lesétált a keddi tréningről, kihagyni kényszerül majd az Európai Szuperkupa fináléját – Persze várjuk meg a blancók hivatalos kommünikéjét!

 

A Real Madrid ma este, 21:00-tól Varsóban csap össze olasz ellenfelével. A találkozót az RTL közvetíti!

 

 

(Borítókép: Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)