Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Paks: “Elértük a célunkat”

A Paks a hazai 3-0-s siker után az idegenbeli 2-2-es döntetlennel magabiztosan továbbjutott a Konferencialiga selejtezőjének utolsó körébe…

(Photo by Horvath Tamas/Getty Images)

A Paks vezetőedzője, Bognár György szerint nem játszott tökéletesen a csapata, de a célját elérte a montenegrói Mornar Bar elleni idegenbeli döntetlennel:

“A célunkat elértük, gyakorlatilag ezért jöttünk ide. Hat nap alatt a harmadik tétmeccsünk volt, és mind a hármon hiányzott a dinamika a játékunkból, amire nekünk szükségünk van. Egy hónap alatt kilenc mérkőzést játszottunk, regenerálódnia kell a csapatnak. Utazunk állandóan, nem tudunk frissülni, ez a tempó így nagyon sok. 2-1-nél sem éreztem, hogy problémánk lenne, még akkor sem, ha már az első perctől éreztem, nincs meg az a ritmus, amivel játszani szoktunk. Ilyen szempontból sántított a csapatjáték, de a továbbjutásunk egy percig sem forgott veszélyben. Kénytelenek vagyunk két nap szabadnapot adni a srácoknak, mellyel próbálunk valamilyen szinten kompenzálni.”

A Magyar Kupa-győztes Paks ellenfele a playoff-körben a cseh Mladá Boleslav és az izraeli Hapoel Beer Sheva párharcának győztese lesz.