Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mégis a szaúdiaknál köthet ki az AS Roma csillaga – sajtóhír

Megbízható olasz sajtóinformációk szerint az AS Roma argentin támadója iránt továbbra is érdeklődnek szaúdi csapatok…

(Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images)

Gianluca Di Marzio aktuális beszámolói értelmében a korábbi elutasítás ellenére az AS Roma támadója, Paulo Dybala mégis leszerződhet a szaúdi bajnokságba frissen feljutó Al-Qadsiah csapatához, miután a játékos fontolóra vette a klub hároméves szerződési ajánlatát.

A 30 éves csatár 2022 nyarán hét év után hagyta el a Juventust és szegődött a Giallorossi szolgálatába. Dybala a rómaiaknál töltött első szezonjában 38 mérkőzés alatt 18 gólt és nyolc előkészítést jegyzett, míg a 2023-2024-es kiírásban minden sorozatot figyelembe véve 39 meccsen 16 találat és tíz gólpassz fűződött a nevéhez. Ugyanakkor a világbajnok támadó gyakran bajlódott különféle sérülésekkel, nem egyszer a legfontosabb meccseken is csak csereként jutott szóhoz, korlátozottak a játékpercei.

Dybalát jövő nyárig köti szerződés a fővárosiakhoz, és a korábbi hírek szerint nyitott lett volna a megállapodás kitöltésére, Di Marzio azonban most arról számolt be, hogy az argentin klasszis nem érzi úgy, hogy alapemberként számítanának rá a “farkasok” a következő idényben, így elbizonytalanodott a közös folytatást illetően.

A kiszivárgott híresztelések értelmében a szaúdi gárda hároméves szerződést, szezononként 20 millió eurós fizetést kínál a támadó számára.