Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A másodosztályba szerződött a Ferencváros és a Paks korábbi játékosa – HIVATALOS

A szebb napokat is látott középpályás a magyar másodosztályú bajnokság (Merkantil Bank Liga) aktuális éllovasához igazolt…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

Az NB II-es Szentlőrinc hivatalos oldalán számolt be róla, hogy szerződtette a korábban több élvonalbeli együttest is megjárt Bőle Lukácsot.

A 34 éves középpályás annak idején a Kaposvári Rákóczi színeiben mutatkozott be az NB I-ben, ahol több mint 170 mérkőzésen lépett pályára. Bőle három szezont töltött a CSM Iasi színeiben a román élvonalban, majd két magyar bajnoki címet nyert a Ferencvárossal. Ezt követően megfordult a Budapest Honvéd, a Zalaegerszeg, a Paks és a Mezőkövesd-Zsóry színeiben.

“Nagyon szimpatikus volt számomra, hogy a Szentlőrinc minden követ megmozgatott azért, hogy náluk folytassam, ráadásul Waltner Róberttel dolgoztunk már együtt, ami még egy plusz volt az egyezség létrejöttében, nem beszélve a klubnál, a klubért dolgozó emberek pozitív személyiségéről. Jól rajtolt a csapat, úgy gondolom, hogy a folytatásban is okozhatunk még több örömöt a szurkolóinknak, amihez viszont mindenkitől a maximumra lesz szükség, amiből én is ki akarom venni a részem!” – mondta az új igazolás.

A Szentlőrinc három forduló után százszázalékos teljesítménnyel vezeti a Merkantil Bank Liga tabelláját.