Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: szerződést hosszabbított kulcsjátékosával a Bayer Leverkusen! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayer Leverkusen együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy új szerződést írt alá a csapat kulcsjátékosa, Robert Andrich.

(Photo by Marvin Ibo Guengoer – GES Sportfoto/Getty Images)

A Német Kupa és a Bundesliga címvédője, a Bayer Leverkusen gárdája hivatalos oldalán bejelentette, hogy sikerült hosszú távon magukhoz láncolni kulcsjátékosukat, Robert Andrichot. A középpályás 2021 nyarán érkezett a “Gyógyszergyáriakhoz”, ahol fokozatosan egyre meghatározóbb figurájává vált a csapatnak. Andrich az előző idényben kulcsszereplője volt a Leverkusen remeklésének, amit jól mutat, hogy a 23/24-es kiírásban 45 mérkőzésen is számított rá Xabi Alonso, ezeken a meccseken pedig Andrich remek védekező munkája mellett 6 góllal és 5 gólpasszal is segítette a csapatát. Nem meglepő módon a 29 éves játékos iránt volt is érdeklődés Angliából a kiváló szezonját követően, de ő végül ma elkötelezte magát a Leverkusenhez, ahol egészen 2028 nyaráig szóló szerződést írt alá.

Robert Andrich a Bayer Leverkusen színeiben eddig összesen 118 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 16 gólig és 10 gólpasszig jutott. Piaci értékét 17 millió euróra teszi a transfermarkt.