Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hónapokra kidőlt a PSG portugál támadója, Goncalo Ramos

A francia labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain játékosa, Goncalo Ramos a szezon első mérkőzésén megsérült, és hosszú időre kidőlt. 

(Photo by Xavier Laine/Getty Images)

A Paris Saint-Germain támadója, Goncalo Ramos legalább három hónapig nem léphet pályára, miután súlyos szalagsérülést szenvedett a bal bokájában. A 23 éves játékost a PSG péntek esti, Le Havre elleni 4-1-es győzelmének 20. percében kellett lecserélni, majd a párizsi klub szombaton megerősítette, hogy meg kell műteni a portugál támadót.

Ramos a mérkőzés után bokarögzítőben hagyta el a stadiont, és Luis Enrique vezetőedző már akkor elismerte, hogy semmi jóra nem számítanak:

„Nem vagyok orvos, de úgy gondolom, hogy elég komolynak tűnik. Nem tudom, hány hétig lesz sérült, de ez most komoly.”

A sérülés nagy csapás Enrique és a csapat számára, és könnyen lehet, hogy megváltoztatja a PSG átigazolási terveit.

A francia csapat most kezd alkalmazkodni a Kylian Mbappé nélküli élethez, miután játékos a nyáron a Real Madridhoz igazolt. A PSG ebben az átigazolási időszakban próbálta megerősíteni a támadósorát, és a nyár elején a Napoli csatára, Victor Osimhen volt a kiemelt célpontja, bár a nigériai csatár iránti érdeklődés azóta eltűnni látszik.

A Benficától tavaly 80 millió euróért szerződtetett Ramos a 2023/24-es szezon vége felé már rendszeres kezdőjátékos lett, és Mbappé mögött végzett a házi góllövőlistán.