Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ligue 1: horrorsérülés a Lille meccsén!

Finoman szólva is borzalmasan indult a francia bajnokság (Ligue 1) 2024/25-ös idénye, már ami a játékosok egészségét illeti. (…)

(Photo by Ahmad Mora/Getty Images)

 

(…) A Paris Saint-Germain csatára, Goncalo Ramos pénteki súlyos bokasérüléséről már korábban beszámoltunk; a szombati játéknapon nagyba Fortunának is köszönhető, hogy a lille-i Angel Gomes úgy tűnik, megúszta a tragédiát.

A Manchester United korábbi játékosa csapata Reims elleni találkozójának 12. percében elképesztő nagy ütközést szenvedett el a levegőben – az esetről készült videó igen felkavaró lehet egyeseknek, így azt nem is mutatjuk -; majd eszméletlenül és mozdulatlanul a földön maradt. A 23 esztendős angol játékost közel fél óráig orvosok ápolták, majd szerencsére tapintható volt, hogy Gomes kezd magához térni, hordágyon végül el is hagyta a játékteret.

A Lille (amely egyébként 2:0-ra megnyerte a találkozót – a szerk.) közleményéből kiderül, hogy a középpályás állapota stabil, magánál van, már kórházban kezelik, alapos kivizsgálások alá vetve.

Arról, hogy mekkora volt az ijedelem a pályán, talán jól jelzi az, hogy amíg nem tudták “eltakarni” Gomes ápolását, a két csapat játékosai sorfalat álltak a földön fekvő társuk körül – Innen is mielőbbi gyógyulást kívánunk Angel Gomes számára!