Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: “A fiúk mindig hisznek a győzelemben”

A Ferencváros 1-0-s győzelmet aratott az Újpest ellen a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) 4. fordulójában…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A Ferencváros vezetőedzője, Pascal Jansen elégedetten értékelt az Újpest hajrábeli legyőzését követően:

Nagyon örültem neki, hogy tíz percet hosszabbított a játékvezető. Minden ellenfél, amelyik idejön, nagyon várja a végső sípszót, ha számára megfelelően alakul az eredmény. A fiúk mindig hisznek a győzelemben, még ha nehéz mérkőzésük is van, ezúttal sem volt másképp. Sok minden történt a találkozón. Rengetegen meséltek a meccs előtt nekem a derbiről, és most megtapasztalhattam, milyen remek hangulatú az Újpest elleni mérkőzés. Örülök, hogy sikerült nyernünk.”

Gruber. Zsombor megérdemelte, hogy kezdő legyen, nagyon keményen dolgozott a mérkőzésen. Csaknem tökéletes meccse volt, csak a helyzetét nem tudta berúgni, egyébként remekül játszott. Varga Barnabás története más. Én magam is láttam az Eb-mérkőzést, amelyen megsérült. Engem is sokkolt az eset, nagyon szurkoltam neki, hogy mihamarabb felépüljön. Nagyon megérdemelte, hogy kezdő legyen. Azért döntöttem úgy, hogy Barnit végig a pályán hagyom, mert mindig benne van a gól. Nagyon boldog vagyok, hogy győztünk” – tette hozzá a holland tréner a csapat két magyar játékosáról.

A zöld-fehérek jövő csütörtökön az Európa-liga selejtezőjének playoff-körében lépnek pályára a bosnyák Borac Banja Luka ellen hazai környezetben.