Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL-selejtező: magabiztos előnyből várhatja a visszavágót a Dinamo Zagreb és a Lille!

Mindhárom hazai csapat nyerni tudott a Bajnokok Ligája selejtező körében, azaz előnyből várhatja a visszavágót a Bodo/Glimt, a Dinamo Zagreb és a Lille, utóbbi két együttes ráadásul megnyugtató győzelmet aratott. 

(Photo by Josip Regovic/Pixsell/MB Media/Getty Images)

A gól nélküli első félidőt követően a második játékrészben már három gólt is szereztek a csapatok. A vezetést Björtuft révén a Bodo/Glimt ragadta magához az 52. percben, majd a 62. percben Maatta növelte a norvég klub előnyét. A 75. percben Mimovic találatával szépített a Crvena zvezda, így a szerb csapat számára még életben maradt a továbbjutás reménye. 

Bodo/Glimt – Crvena zvezda 2-1 (0-0)
Gólszerzők:
Björtuft (52.), Maatta (62.) ill. Mimovic (75.)
Kiállítva:
ill.

Nem túlzás talán azt állítani, hogy a hazai környezetben játszó Dinamo Zagreb valószínűleg eldöntötte a továbbjutás sorsát. A horvát klub a 30. percben Pjaca góljával szerezte meg a vezetés a Qarabaggal szemben. A második félidő hajrájában további két találatot jegyzett még a Zagreb, a 75., majd a 80. percben is Kulenovic volt eredményes, aki ráadásul csereként állt be. 

Dinamo Zagreb – Qarabag 3-0 (1-0)
Gólszerzők:
Pjaca (30.), Kulenovic (75., 80.) ill.
Kiállítva: – ill. –

Kétgólos előnyből várhatja a visszavágót a Lille a Slavia Prahával szemben. Az első játékrész nem hozott gólt, viszont a második félidő folyamán két találat is született. Az 52. percben Jonathan David révén szerezte meg a vezetést a francia gárda, majd a 77. percben Zhegrova volt eredményes.

Lille – Slavia Praha 2-0 (0-0)
Gólszerzők:
David (52.), Zhegrova (77.) ill.
Kiállítva: – ill. –